Energiahoito

Mitä Energiahoito on ?

Energiahodot

Energiaa on kaikkialla – jokaisessa meissä itsessämme sekä ympärillämme.

Energiahoito on laaja käsite ja sisältää erilaisia hoitomuotoja, joilla pyritään edistämään tai parantamaan ihmisen terveydentilaa sekä hänen yleistä hyvinvointiaan. Energiahoidoissa hoitovaikutus saadaan aikaan ihmisen energiajärjestelmän kautta.

Kehossamme on runsaasti energiapisteitä, joista 7 pääenergiakeskusta (chakraa) tunnetaan parhaiten. Energiakeskusten kautta vaikutamme kehomme ja energiakenttämme hyvinvointiin.

Energiahoidot ovat täydentäviä hoitomuotoja, jotka tukevat lääketieteellistä hoitoa. Usein energiahoito pystyy kuitenkin itsenäisesti auttamaan ihmistä etenkin silloin kun ihminen ei ole saanut apua perinteisestä lääketieteestä. Parhaimmillaan energiahoito tasapainottaa ja aktivoi kehon omaa parannusjärjestelmää.

Energiahoito vaikuttaa energiajärjestelmän kautta ja sen vaikutus on kokonaisvaltainen. Käytännössä tämä tarkoittaa, että hoidoilla saadaan tehokkaita tuloksia sekä hyvin fyysisissä vaivoissa että henkisissä ongelmissa.

Energiahoidon tavoite ja takoitus

Energiahoidon tavoite on avata ja harmonisoida kehon oma energiakierto. Kun se on saatu tehdyksi, keho tekee sen mitä se on suunniteltu tekemään eli parantaa itse itsensä.

Hoidon tarkoitus on aktivoida kehon omaa paranemisjärjestelmää. Paranemisnopeuteen vaikuttaa vaivan vaikeus sekä kesto, asiakkaan yleinen terveydentila, asiakkaan elintavat. Nuorilla ihmisillä keho alkaa yleensä parantamaan itseään nopeammin kuin iäkkäämmillä.

Useat ihmiset hakeutuvat energiahoitoon vasta sitten kun kaikkea muuta on jo kokeiltu.

Suuri osa asiakkaista saa merkittävää apua vaivoihinta jo ensimmäisellä hoitokerralla, mutta paras hoitotulos saavutetaan 3-5 hoitokerralla.

Miten energiahoito auttaa, miten hoidetaan ja mitä energiahoidossa tapahtuu?

Energiahodot

Energiahoito rentouttaa ja puhdistaa tehokkaasti sekä kehoa että mieltä. Energiakäsittelyn avulla voit kerätä voimia, paikata energiavajetta, avata kehosi energiakanavia, poistaa tukkoisuutta, puhdistua sekä hiljentyä kuuntelemaan omaa sisäistä ääntäsi. Energiahoito ei ole hierontaa vaan hoitaja välittää energiaa käsiensä kautta, pitäen niitä kevyesti kehon päällä tai käsittelee kehoa kevyin kosketuksin tai painalluksin. Energiahoitaja on kanava, jonka käsien kautta esim. vanhaa ja tukkoista energiaa voidaan poistaa hoidettavasta sekä päinvastoin välittää asiakkaalle uutta ja puhdasta energiaa.

Energiahoito sopii useimmiten myös niille, joille hieronta ei käy. Kehoon virtaava energia antaa asiakkaalle tilaisuuden päästää irti jännityksistä ja vapauttaa alitajunnan luovuuden kanavia. Energiahoito antaa kehon eheytyä, jolloin ympärillä olevaa energiakenttää vahvistetaan ja saavutetaan kokonaisvaltaisesti ehyempi olo. Energiahoito avaa myös syvempiä henkisiä yhteyksiä ja saattaa ihmisen paremmin sydämensä ja viisautensa ääreen. Energiahoidolla vaikutetaan kehon itsehoitomekanismiin tuomalla sille lisää käyttövoimaa eheytymistä ja parantumista varten.

Hoidon aikana tapahtuu juuri vain se,mitä sillä hetkellä tarvitset ja mihin olet valmis. Jokainen hoito on oma kokonaisuutensa ja tuntuu eri kerroilla erilaiselta sekä vaikuttaa eri tavoilla.

Hoito kestää yleensä tunnista puoleentoista ja se tehdään hoidettavan ollessa makuulla sekä selällään että kyljellä, vaatteet päällä.

Käsittely tuntuu miellyttävän lämpöiseltä ja rauhoittavalta.

Mihin energiahoito auttaa?

Energiahodot

Kehon ongelmat johtuvat aina jonkinlaisesta energiakierron ongelmasta ja lähes kaikkia ongelmia on mahdollista helpottaa sekä myös parantaa energiahoidoilla. Vaiva voi olla stressi, jännitys,väsymys, unettomuus, painajaiset, astma ja allergiat, kiputilat, reumaattiset sairaudet, fibromyalgia, suru, vanhat traumat, fobiat, masennus, suklaan himo jne. Lista on loputon.

Energiahoidot auttavat yleensä juuri silloin, kun länsimainen lääketiede ei siihen pysty. Vika on silloin yleensä enemmän energiapuolella, eikä lääketieteen kokeissa sen vuoksi välttämättä näy mitään. Keho kerää kipua ja mm. käsittelemättömät asiat tai tunteet voivat kerääntyä kehoon aiheuttaen kiputilan esim. hartioihin.

Energiahoidot eivät ole lääketieteen korvike. Ne ovat yksi puuttuva pala siihen yhtälöön, josta ihmisen hyvinvointi koostuu. Yhdistämällä lääketiede ja energiahoidot päästäisiin aivan uudelle tasolle sairauksien ehkäisyssä ja hoidossa.

Energiahoitoa kannattaa kokeilla erityisesti kun ”kaikki” on jo kokeiltu, sillä energiahoidon vaikutus ulottuu alueille minne ei oikeastaan juuri muilla hoidoilla pääse.